ОСТАННІ НОВИНИ

Інвестиційний атлас України презентовано у Львові

|

11 грудня під час Міжрегіональної конференції «Шляхи реалізації інвестиційного потенціалу регіонів України» директор Департаменту державної інвестиційної політики та регіонального розвитку Держінвестпроекту Василь Федюк презентував Інвестиційний атлас України, робота над яким тривала упродовж 2012 року. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

«Ми презентуємо перший інвестиційний атлас України, який було розроблено в рамках формування позитивного інвестиційного іміджу. Але це лише перший етап. Наша наступна ціль полягає у тому, щоб інвестор, зайшовши на інвестиційний веб-портал www.investukraine.com, за короткий час зміг отримати інформацію про об’єкт для інвестування фактично в кожному регіоні України. Тому ми плануємо у 2013 році створити таку карту в електронному форматі. Від того, як функціонуватиме цей портал залежить до 50% успіху в залученні інвестицій», – зазначив Василь Федюк.

На думку директора Департаменту, відкритість і доступність до інформації максимально сприятиме збільшенню інвестиційної привабливості регіонів України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *