ОСТАННІ НОВИНИ

Скільки коштує зустріти Новий рік у Карпатах

|

Ліжко-місце за 100 гривень або котедж за $ 120. Такі мінімальні ціни озвучують власники житла в Карпатах, пропонуючи свої апартаменти для святкування Нового року. Скільки будуть коштувати різні варіанти новорічного відпочинку в горах з катанням на лижах, дізнавалися співробітники найбільшого в Україні сайту безкоштовних оголошень Slando.

Бюджетні варіанти:
Зняти кімнату в будинку з господарями обійдеться від 100 гривень з людини в день. При цьому ціна може змінюватися в залежності від умов проживання, тривалості перебування і віддаленості від гірськолижних курортів. Наприклад, 100 гривень з людини просять власники житла в Шешорах.

З зручностями:

Кімнати на три особи з окремим туалетом і душем, телевізором і доступом в інтернет через Wi-Fi, обійдуться вже в 400 гривень на добу. Мінімальний термін оренди – 4 дні. Таку ціну на проживання називають у Східниці.

З харчуванням:
За 200 гривень у день на Slando можна знайти пропозиції поселення в приватні будинки або котеджі з дворазовим харчуванням та безкоштовним чаєм/кавою. Житло в 750 метрах від підйомників.

З новорічною вечерею:

В одному з мотельних комплексів Славська пропонують за 1850 гривень провести 4 ночі та 5 днів (з 30.12.12 по 3.01.13). У цю вартість входить трансфер від залізничного вокзалу, сніданки і новорічна вечеря.

Котеджі:
Великою компанією (до 12 осіб), можна орендувати в селі Площі будинок поруч з підйомником. Ціна складе 150 гривень з людини, при цьому у вартість включено катання на лижах.
Компанія з 4-6 чоловік може зняти котедж в гуцульському народному стилі в центральній частині міста Коломия. Це їм обійдеться в 950 гривень на добу до 3.01.13, а після цієї дати – у 850 гривень.

При тривалому розміщенні, господарі готові торгуватися.

За $ 200 на добу також можна зняти котеджі у Славську, кожен з яких розрахований на 8 чоловік. У дерев`яних будинках постояльці отримають всі зручності, а також камін на дровах.

А найвищі ціни на проживання поблизу Буковеля. Так, в селі Яблуниця, що за 3 км від відомого гірськолижного курорту, котедж на 9 осіб пропонують вже за 5000 гривень на добу. У вартість включено катання на лижах.

Для порівняння, зняти квартиру в центрі Львова для святкування Нового року, обійдеться мінімум в 1200 гривень, а будинок біля моря в Криму коштуватиме від 1000 гривень на добу.
 
Прес-служба Slando

Фото: Slando

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *