ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові дипломати зібрали 126 тис грн. для створення дитячого госпісу

|

З ініціативи Генерального Консульства Республіки Польща у Львові «Дипломатичний клуб Львова», що об’єднує три генконсульства та п’ятнадцять почесних консульств у Львові, провели доброчинний різдвяний ярмарок «Даймо надію». Про це повідомляє прес-служба консульської установи.

Головною метою цього різдвяного ярмарку був збір коштів на створення у Львові дитячого госпісу. Він відбувся у Національному Академічному Українському театрі імені Марії Заньковецької 8 грудня.

Завдяки клопіткій підготовці ефект був насправді чудовий. Консульства, Представництво МЗС України у Львові, Головне Управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій ЛОДА, а також громадські організації виставили свої святкові стенди.

Завдяки зусиллям учасників вдалося зібрати багато атракційних товарів, національних сувенірів, книжок, платівок та солодощів, які можна було придбати під час ярмарку.  
Додатково організовано аукціон, під час якого продано, зокрема, цікаві путівки  
в Польщу та Україну. Крім цього, відбулась й лотерея. Ярмарок супроводжувався артистичними виступами.

За час акції його організаторам вдалося зібрати 126 тис грн.. Ці гроші будуть скеровані на створення у Львові дитячого госпісу. Проектом займається Благодійний фонд «Даймо надію».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *