ОСТАННІ НОВИНИ

Громадські організації запрошують у склад комісії з перевірки перевізників

|

Як повідомили в управлінні транспорту та зв’язку міста, до кінця року спеціальна комісія з працівників управління транспорту та зв’язку, представників ДАІ та Укртрансінспекції, а також громадських організацій публічно перевірятиме виконання умов договорів перевізниками, що обслуговують міські маршрути. Відтак, усі громадські організації можуть долучитись до роботи комісії, скерувавши відповідного листа в управління транспорту та зв’язку. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Листи можна надсилати в управління транспорту та зв’язку до середи, 19 грудня, до 17.00 год.

«Після заявок від громадських організацій, наказом буде остаточно сформована спеціальна комісія, яка перевірятиме транспортні підприємства на предмет виконання умов договорів», – зазначив Андрій Білоус, заступник начальника управління транспорту та зв’язку.

Серед важливих аспектів перевірки – оновлення рухомого складу транспортних засобів та наявність навігації.

«Перевіряти плануємо кількість, тип рухомого складу, роботу безпосередньо на маршрутах, обслуговування на підприємстві, форму водіїв, функціонування навігації, дотримання розкладів руху, кількість порушень, кількість скарг, кількість низькопідлогових автобусів, санітарний стан автобусів та інші речі, які є необхідними для нормального надання послуг з перевезення мешканцям», – додав Андрій Білоус.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *