ОСТАННІ НОВИНИ

Головними проблемами для бізнесу є корупція та суди - експерт

|

Складність система оподаткування перейшла з четвірки найбільш тривожних проблем для бізнесу в четвірку менш тривожних. Про це повідомив президент групи компаній Research&Branding Group Євген Копатько під час круглого столу «Україна та рейтинги її інвестиційної привабливості: про що свідчать результати експертних та підприємницьких опитувань?», посилаючись на дослідження R&B Group.
«Основними перепонами, які бачать зараз наші експерти для бізнесу, є корупція, судова система, адміністративні бар`єри», – додав Копатько. Відповідно до даних опитування керівників 253 американських, європейських і українських підприємств, проведеного R&B Group, індекс інвестиційної активності в Україні в жовтні 2012 р. підвищився на 0,2 пункту – в порівнянні з квітнем-2012 – до 4,43 за 10-бальною шкалою.
Згідно ж з результатами підготовки другої хвилі Податкового Індексу Європейської Бізнес Асоціації, цей індикатор у ІІ та ІІІ кварталах 2012 р. був зафіксований на позначці 2,42 бали (з 5 можливих), що перевищує результат у 1,90 бали, отриманий в 2011 р.

РБК-Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *