ОСТАННІ НОВИНИ

Головну зелену красуню привезуть до Львова сьогодні ввечері

|

 

Вже сьогодні ввечері з’явиться святкова міська ялинка. Дерево везуть до Львова зі Славського лісництва. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, посилаючись на відділ благоустрою управління інженерного господарства.

Як попередньо зазначав на брифінгу начальник відділу благоустрою Валерій Самойленко, доставку, встановлення та прикрашання ялинки забезпечує ЛКП «Зелений Львів». Облаштуванням ілюмінації займатиметься ЛКП «Львівсвітло». Охорону здійснюватиме ЛКП «Муніципальна дружина».

Висота святкової ялинки становитиме понад15 м. З міського бюджету на встановлення, прикрашання та охорону виділено 55,5 тисяч гривень. Ілюмінацію та розважальну програму організують за кошти спонсорів.

Прикрашатимуть різдвяну красуню яворівськими іграшками від народних майстрів та кульками, які надає Львівський склодзеркальний завод.

«19 грудня ми запрошуємо усіх львів’ян, особливо дітей, на площу перед Оперним театром, де ми урочисто будемо відкривати нашу святкову ялинку. Вона буде красивою», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, урочисте відкриття ялинки відбудеться 19 грудня о 18:00. Львівську ялинку запалюватиме міський голова разом із дітьми з сиротинців. Під час урочистого відкриття відбудеться концерт хорової капели «Дударик» та проекту «Сніжність». Особливістю цьогорічного відкриття стане трансляція ролику «Основні події Львова 2012 року».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *