ОСТАННІ НОВИНИ

У четвер міська рада перейматиметься “внутрішніми органами”

|

Під час пленарного засідання на сесії міської ради 13 грудня розглядатимуть зміни до структури виконавчих органів Львівської міської ради, затвердження загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів, а також питання про виконком Львівської міської ради.   Як інформує прес-служба ЛМР, про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«У четвер у нас буде пленарне засідання сесії міської ради. Дуже складний порядок денний. Я вніс пропозиції по структурі міста, по виконавчому комітету, багато є змін, пов’язаних з роботою комунальних підприємств. Наприклад, питання туристичного напрямку: ми хочемо, щоб вони мали право займатись комерційною діяльністю. По виконавчому комітету – давно змінився начальник міліції, відтак, треба у склад ввести нового начальника. У новій структурі є ті зміни, про які ми вже давно говорили – це підсилення напрямку ОСББ, створення управління ІТ, новітніх технологій, нова назва департаменту «Євро 2012». Євро закінчилось, але місто треба розвивати тому пропоную цей департамент назвати департаментом розвитку. Враховуючи велике навантаження, яке сьогодні є з юридичного боку, ми створює юридичний департамент на базі нашого юридичного управління, бо звернень щоразу стає більше», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, що питання діяльності виконкому та реформування структури міської ради стали каменем спотикання між міським головою та свободівською більшістю. 29 вересня 2011 року рада ухвалила рішення про розпуск виконкому, однак невдовзі суд призупинив дію цього рішення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *