ОСТАННІ НОВИНИ

За вихідні на Львівщині чадним газом отруїлось дві жінки та дві дитини

|

8 грудня о 21:08 на пункт зв’язку оперативно-диспетчерської служби Головного територіального управління МНС у Львівській області надійшло повідомлення про те, що в села Зимна Вода Пустомитівського району в житловому будинку по вул. Дорошенка отруїлись чадним газом дві жінки та 9-річна дитина. Потерпілих у стані середньої важкості госпіталізовано у лікувальні заклади м. Львова. Про це повідомляє прес-центр ГУ МНС у Львівській області.

9 грудня о 15:30 надійшло ще одне повідомлення про отруєння чадним газом. У місті Червоноград по вул. Стуса в одному з житлових будинків отруїлась чадним газом 3-річна дитина, яку у стані середньої важкості госпіталізовано у Червоноградську міську лікарню.

Причини отруєнь встановлюються.

З огляду на такі події, фахівці МНС України у Львівській області хотіли б нагадати про нескладні правила безпеки,  аби уникнути серйозних наслідків впливу чадного газу. Не варто вмикати газову плиту в цілях обігріву квартири. Ні в якому разі не закривайте заслінку печі, поки не завершено процес горіння і тління. Не приймайте ванну при включеній газовій колонці, що знаходиться у ванній кімнаті. Регулярно виконуйте перевірку всіх витяжок, вентиляцій та стан газових труб. Пам’ятайте, що людська неуважність та зневага правилами безпеки можуть призвести до непоправних наслідків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *