ОСТАННІ НОВИНИ

Фаріон збирається працювати не з парламентськими «зміями», а з їхніми виборцями

|

Народний депутат від ВО «Свобода» Ірина Фаріон, обрана в окрузі №116 (Львівська область), закликала однопартійців «не змагатися з тими зміями, які живуть в парламенті, а йти до їхніх виборців». Про це вона заявила під час виступу на ХХVI з`їзді партії, що пройшов у суботу, 8 грудня.

«Хіба можуть мене турбувати Колесніченко (народний депутат Партії регіонів Вадим Колесніченко – ред.) або Симоненко (перший секретар ЦК Компартії Петро Симоненко – ред.)? Ні! Нас повинні турбувати їхні виборці, до яких ми повинні прийти на живу розмову. Адже саме живі зустрічі дають ефектний результат», – цитує Фаріон газета «Комерсант-Україна».

«Націоналізм – це класична ідеологія, це ідеологія аристократів! Найголовніше – не пристосовуватися, не ставати м`якше. Мені огидно заходити в стіни цього «​​верховного тераріуму». Але раз цей «верховний тераріум» так не хоче, щоб ми туди увійшли, ми повинні там бути!», – заявила вона.

Нагадаємо, з`їзді «Свободи» переобрав Олега Тягнибока лідером партії. Крім того, Тягнибок був затверджений главою фракції «Свободи» у Верховній Раді.

Верховна Рада VII скликання розпочне роботу 12 грудня.

 

Тиждень.ua


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *