ОСТАННІ НОВИНИ

Водіїв просять менше їздити на власних авто у снігопад

|

ДАІ рекомендує водіям у наступні кілька днів утриматися від поїздок на власному транспорті. Як повідомляє прес-служба ДАІ, за прогнозом Гідрометцентру, 10 грудня на території України складні погодні умови.

Сніг, мокрий сніг, у південній частині, центральних та північних областях з дощем, у Хмельницькій, Вінницькій, Житомирській, Київській,Черкаській, Кіровоградській та Одеській областях місцями сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь.

На дорогах, крім півдня та сходу, ожеледиця.

“У зв’язку з цим, Державтоінспекція вкотре нагадує водіям про необхідність неухильного дотримання правил дорожнього руху”, – сказано у повідомленні.

Зокрема, нагадують в ДАІ, в умовах снігопаду “необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), дотримуватися швидкісного режиму, правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки), з особливою обережністю рухатися по мостам та естакадах, відмовитися від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій”.

“Якщо виникає необхідність зупинитися, знижуйте швидкість поступово. А при зупинці включайте аварійну світлову сигналізацію. Крім того, ДАІ рекомендує водіям під час ускладнення погодних умов по можливості утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим хто виїхав бути максимально уважними та обережними за кермом”, – сказано у повідомленні.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *