ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» не продають Лукаса, Штіліча та Кенію

|

Львівські «Карпати» не збираються продавати своїх провідних виконавців – Семіра Штіліча, Левана Кенію та Переса Лукаса. Про це в інтерв’ю наголосив UА-football генеральний директор «Карпат» Ігор Дедишин .

«Пропозиції справді є. Я цього не приховую. Але у Штіліча з нами контракт на три з половиною роки, у Кенії – на два роки, у Лукаса – на рік. Ми ведемо з ним переговори про продовження контракту. Сподіваюся, досягнемо згоди й іспанець продовжить грати за «Карпати». Нам цього дуже хочеться. Думаю, корисно залишитися в Львові було б і Лукасу. Він став тим, хто нам необхідний. Лукас і сам зрозумів, що «Карпати» – його команда. Гадаю, наразі він не розкрив свого справжнього потенціалу. Штіліч і Кенія щойно прийшли до нас, тому не бачу змісту навіть розглядати пропозиції від інших клубів. На них будується гра команди, тренерський штаб їм довіряє, тому нас би ніхто не зрозумів, якби ми купилися на пропозиції. На даний момент це – ключові фігури команди. Можна говорити, що вони не продаються» – сказав І.Дедишин.

Він додав, що головний тренер команди висловив побажання підсилити склад команди кількома футболістами. Передовсім, йдеться про захист, але точкові зміни будуть і в атакуючій лінії. Водночас Дедишин наголосив на тому, що масового паломництва гравців у «Карпатах» не буде.

У ЗМІ неодноразово з’являлася інформація про те, що Лукаса хоче купити київське «Динамо».


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *