ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Львова ледь не дійшло до стрілянини між СБУ та ДАІ

|

Неподалік Львова бійці спецпідрозділу «Альфа» та працівники ДАІ ледь не відкрили вогонь один по одному. Як згодом з’ясувалося, на одній дорозі правоохоронці проводили дві спецоперації. Про це повідомляє lviv.tv з посиланням на “Новини” 12 каналу.
Начальник головного управління МВС у Львівській області Олександр Рудяк сьогодні зітхає з полегшенням: хлопці з його підрозділу не випустили кулі проти своїх колег зі спецслужби.
Напередодні генералу-майору Рудяку зателефонували журналісти одного із львівських видань та повідомили про викрадення свого працівника.
За словами Олександра Рудяка, за погодженням із прокурором, він особисто керував операцією перехоплення. «Були номери автомобіля, була марка. Йшла мова про застосування зброї. Але в тому автомобілі були працівники іншого підрозділу», – розповів О. Рудяк.
Однак в той час на дорозі, де працівники ДАІ почали операцію перехоплення, працівники «Альфа» саме відпрацьовували рейд із затримання контрабанди.
За словами Олександра Рудяка, працівники ДАІ могли застосувати зброю. Так саме як могли це зробити і бійці спецпідрозділу «Альфа».
В обласному управлінні СБУ поки що утримуються від коментарів.
Начальник обласної міліції додає, що такий випадок на Львівщині трапився уперше. Внаслідок цього інциденту не постраждали ані працівники правоохоронних служб, ані начебто викрадена особа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *