ОСТАННІ НОВИНИ

Казначейство нарешті виплатило борги перед «Львівсвітлом»

|

Управління Державного казначейства повністю виплатило заборгованість перед ЛКП «Львівсвітло» за 2011-2012 роки. Про це сьогодні повідомив депутат Львівської міської ради від Всеукраїнського об`єднання «Свобода» Іван Лещишин, інформує прес-служба «Свободи».

За словами депутата, управління Державного казначейства затримувало кошти ЛКП «Львівсвітло» за виконані роботи в 2011-2012 роки в сумі 307,319 тис. грн., що створювало загрозу роботі комунальному підприємству.

«На кінець 2012 року управління Державного казначейства затримало кошти ЛКП «Львівсвітло» за послуги з поточного ремонту та технічного обслуговування обладнання диспетчерського зв’язку і послуги з технічного обслуговування та утримання систем вуличного освітлення – 97,456 тис. грн. та 180,000 тис. грн. Окрім цього, управління заборгувало «Львівсвітлу» 29,863 тис. грн. за реконструкцію зовнішнього освітлення території навчальних закладів. Враховуючи, що такі дії казначейства могли призвести до вимкнення освітлення в мікрорайонах Львова, зростання криміногенної ситуації в місті, аварій, травм мешканців тощо, я звернувся з вимогою негайно вжити необхідних заходів для перерахунку заборгованих коштів ЛКП «Львівсвітло» в повному об’ємі. Станом на 7 грудня 2012 року управління Державного казначейства повністю виплатило заборгованість перед ЛКП «Львівсвітло», – зазначив Іван Лещишин.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *