ОСТАННІ НОВИНИ

Костюк мріє перетворити місцеве самоврядування на реальні центри управління

|

Голова Львівської обласної держадміністрації Михайло Костюк під час урочистого засідання з нагоди Дня місцевого самоврядування підкреслив, що лише злагоджена робота представницької та виконавчої гілок влади в тісній співпраці з територіальними громадами забезпечить процес реформування економіки, розвитку культури та відродження духовності українського народу.

М.Костюк також зазначив, що завдяки такій не простій, але злагодженій роботі у 2012 році на Львівщині вдалося привести до ладу 146 об’єктів соціально-культурного призначення, 35 об’єктів охорони здоров’я, 2 лікарні, 7 об’єктів освіти, відкрито і запущено в роботу 36 дошкільних об’єктів, капітально відремонтовано 35 фабрик та понад 100 км доріг.

«Вірю, що спільними зусиллями нам вдасться перетворити органи місцевого самоврядування на реальні та дієві центри організації та управління територіальними громадами, які будуть надійною опорою демократичного розвитку української держави», – сказав він.

Привітавши депутатів місцевих рад різних рівнів та працівників органів місцевого самоврядування з їх професійним святом, Михайло Костюк перейшов до вручень грамот та подяк Львівської ОДА. Зокрема, за вагомий внесок у розбудову місцевого самоврядування, сумлінну працю та високий професіоналізм нагородив почесною грамотою ЛОДА Михайло Костюк нагородив голову Сколівської районної ради Миколу Романишина, голову Городоцької районної ради Василя Полумацканича та голову Пустомитівської районної ради Віктора Бабія. А подяку ЛОДА було вручено міському голові Моршина Руслану Ільницькому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *