ОСТАННІ НОВИНИ

Колодій назвав обласну раду особливою

|

Сьогодні під час урочистого засідання з нагоди Дня місцевого самоврядування голова Львівської обласної ради Петро Колодій привітав депутатів місцевих рад різних рівнів та працівників органів місцевого самоврядування з їх професійним святом. У вітальному слові, П.Колодій вказав на те, що Львівська обласна рада є особливою.

«Нехай усі мене вибачать, але я вважаю Львівську обласну раду особливою. Оскільки саме тут запроваджено новий відлік скликань, починаючи з першого демократичного. Саме на першому скликанні, після десятиліть заборони, було виконано гімн «Ще не вмерла Україна», піднято синьо-жовтий прапор, прийнято політичну відозву до народу, яким депутати засудили радянський режим і задекларували прагнення до революційних змін. І цим традиціям ми не зраджуємо досі», – наголосив П.Колодій.

Петро Колодій також зазначив, що з Львівської обласної ради постійно йшли хороші кадри в центральні органи влади і для прикладу нагадав усім, що цьогоріч 11 депутатів облради стали народними депутатами, а відтак вони відстоюватимуть інтереси громади Львівщини на національному рівні.

Після вітального виступу голова ЛОР перейшов до вручень працівникам органів місцевого самоврядування на Львівщині грамот, подяк Львівської обласної ради та цінних подарунків у вигляді годинників. Окрім того, нагородив почесною грамотою Верховної Ради України голову Бродівської районної ради Ольгу Шайдулліну, грамотою Верховної Ради України – Березівського сільського голову Радехівського району Степана Шпура.   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *