ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА назвала заяви Потюка щодо "Криївки"“непрофесійними ініціативами”

|

Усіх представників бізнес кіл, у випадку тиску  чи некоректної поведінки з боку працівників обласної державної адміністрації просять звертатися одразу на «гарячу» лінію ЛОДА. «Ніхто не має права тиснути на малий та середній бізнес», – йдеться у повідомленні, поширеному прес-службою Львівської ОДА.

«Розвитку малого та середнього бізнесу у Львові та області керівництво обласної державної адміністрації постійно приділяє велику увагу, особливо якщо цей бізнес сприяє промоції Львівщини в межах України та за кордоном. Бізнес на Львівщині має завжди «зелене» світло, якщо він діє в межах законодавства.

І всі працівники обласної державної адміністрації повинні дотримуватися цієї аксіоми, без виключень і без жодних вагань.

Управлінню охорони культурної спадщини обласної державної адміністрації було доручено скласти перелік історичних пам’яток у Львові та на Львівщині для проведення першочергових реставраційних робіт. Жодних вказівок чи доручень щодо тиску на будь-які об’єкти приватного бізнесу, в тому числі і ресторанного, апріорі не могло бути. Якщо ж вони все-таки мали місце, то ці дії були непродуманими.

Заяви начальника управління охорони культурної спадщини обласної державної адміністрації Валерія Потюка – це його особисті і поки що непрофесійні ініціативи, які після детального аналізу та вивчення, очевидно призведуть до дисциплінарної відповідальності», – йдеться у повідомленні ЛОДА.

Як повідомлялося раніше, начальник управління охорони культурної спадщини обласної державної адміністрації Валерій Потюк публічно заявив, що такі заклади як “Криївка” слід закрити тому, що він паплюжить національно-визвольний рух, а інші заклади мережі “Фест!” мають проблеми з дозвільною документацією.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *