ОСТАННІ НОВИНИ

За продаж наркотиків житель Стебника відсидить 6,5 років

|

Дрогобицький міськрайонний суд своїм рішенням поставив остаточну крапку на злочинній «кар’єрі» 33-річного місцевого жителя, який виготовляв та розповсюджував наркотичні речовини.

Як інформує відділ зв’язків з громадськість ГУМВС України у Львівській області, ще на початку минулого року оперативники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Дрогобицького міського відділу затримали 33-річного жителя міста Стебник. За розповсюдження наркотиків чоловік, згідно із рішенням суду, заплатив штраф.

Однак жага до вживання дурману посилила страх перед відповідальністю перед законом, і чоловік узявся за старе. Оскільки роботи у наркомана не було, то єдиним прийнятним для себе заробітком вважав продаж наркотиків.

Сам навчився готувати найбільш затребуваний серед собі подібних наркотичний засіб – опій ацетельований. Головки маку для його виготовлення збирав на околицях міста, і далі за відомим йому «рецептом» робив «ліки» для друзів, які регулярно приходили за товаром.

Таким чином злочинець налагодив справжній наркобізнес – два куби “чудодійної речовини” лиходій збував за 100 гривень. Протягом одного дня таких “клієнтів” було чимало. І наркотики і шприци для отримання «кайфу» зберігав у себе вдома.

Працівники Дрогобицького МВ ГУМВС України у Львівській області припинили діяльність підпільної нарколабораторії, скерувавши матеріали кримінальної справи до суду. Рішенням суду «бізнесмена» позбавлено волі на шість з половиною років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *