ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відзначили 21-шу річницю українського війська

|

З нагоди 21-ї річниці Збройних Сил України у Львівському гарнізоні відбулася низка урочистих заходів. Про це повідомляє регіональний медіа-центр МО України (м. Львів).

Зокрема, вранці 6 грудня представники військових частин та установ, члени ветеранських організацій поклали квіти до пам’ятника Т. Шевченку. А згодом, відбувся урочистий молебень у гарнізонному храмі Святих Верховних Апостолів Петра і Павла, що на вулиці Театральній, 11, також знаного для львів’ян, як костел Єзуїтів.

Слід зазначити, що урочисте відкриття і освячення першої військової святині відбулося рівно рік тому. Опікуються гарнізонним храмом військові капелани Центру Військового Капеланства курії Львівської архієпархії УГКЦ.

На урочистостей молебень з нагоди свята прибули представники органів державної влади та різних силових відомств, у тому числі й виконуючий обов’язки командувача Західного оперативного командування генерал-майор Віктор Ганущак, заступник начальника Академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного полковник Ігор Гордійчук, перший заступник командира Повітряного командування «Захід» генерал-майор Іван Теребуха, командири військових частин і установ, військовослужбовці гарнізону та громадськість. Храм, який вміщує близько 5 тисяч осіб був заповнений повністю.

Фото: Регіональний медіа-центр Міноборони 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *