ОСТАННІ НОВИНИ

До «Молодої гвардії» відправили відпочивати 63 дитини з Львівщини

|

Управління з питань сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації скерувало 63 дитини зі Львівщини на відпочинок до Українського дитячого центру «Молода гвардія» на ХІІI тематичну зміну «Сторінками народного календаря», яка триватиме до 26 грудня 2012 року. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

У межах зазначеної тематичної зміни діти братимуть участь в різноманітних інформаційно-розважальних програмах, спрямованих на відродження українських традицій, культури та духовного збагачення. Окрім цього, також будуть проведені заходи до Дня святого Миколая.

Із кожного району області на оздоровлення вирушили від двох до п’яти дітей у віці 8-16 років. Путівки надано для дітей пільгових категорій, зокрема дітей-сиріт, дітей позбавлених  батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей, які перебувають на диспансерному обліку, дітей з багатодітних та малозабезпечених родин, переможців та лауреатів міжнародних та всеукраїнських дитячих конкурсів тощо.

Усі 63 путівки на оздоровлення виділені Міністерством соціальної політики України, а їх 100% вартість оплачена за рахунок коштів Державного бюджету України. 

Підбір та направлення дітей до ДП “УДЦ “Молода гвардія” здійснює управління з питань сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації та його структурні підрозділи у районах та містах області відповідно до Положення про порядок направлення дітей для оздоровлення та відпочинку до державного підприємства „Український дитячий центр „Молода гвардія” за рахунок бюджетних коштів, затвердженого наказом Мінсоцполітики від 20.03.2012 № 153, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 12.04.2012 за № 553/20866.»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *