ОСТАННІ НОВИНИ

Університет банківської справи всьоме проводить «Аукціон надій»

|

27 грудня всьоме проходитиме масштабна студентська благодійна акція Університету банківської справи НБУ – «Аукціон надій». Про це йдеться у повідомленні вишу.
Мета VII благодійного «Аукціону надій», який проходитиме під гаслом «Фінансово грамотна молодь – майбутнє України!» – допомогти дітям-сиротам отримати елементарні знання у сфері фінансів. 
За словами незалежного банківського експерта Олексія Куценка – питання фінансової грамотності – це питання власної національної безпеки. Тисячі українців щороку стають жертвами непоінформованості у фінансових питаннях, досі продовжують вкладати кошти у фінансові піраміди, є маріонетками у руках фінансових махінаторів та не вміють ефективно користуватися власними ресурсами для збагачення. 
«Даючи людям фінансові знання, ми даємо їм ключі до заможного життя та захищаємо їхні права», – зауважив експерт. – «Особливо це важливо для тих, хто зростає без батьків». На переконання банківського аналітика, проект VII «Аукціон надій» може кардинально змінити ситуацію в Україні не лише на фінансовому ринку, а й у соціальній галузі. 
На зібрані під час Аукціону кошти будуть видані комплекти підручників і робочих зошитів з дисципліни «Фінансова грамотність» для учнів 10-х класів шкіл-інтернатів та сиротинців, яких в Україні є 321 та в яких навчається понад 10 000 учнів цієї вікової групи. Колективом Університету будуть проведені відкриті лекції – вступ до курсу «Фінансова грамотність» та передані комплекти навчально-методичної літератури для використання у навчальному процесі.
Організатори сподіваються, що найбільше коштів їм вдасться виручити від продажу квитків на виставу «Містер Х», що розпочнеться 27 грудня о 18 годині у приміщенні Київського національного академічного театру оперети і збере учасників Аукціону. У холі театру відбудеться тихий аукціон продажу лотів та безпрограшна лотерея.
Окрім цього, кожен бажаючий може пожертвувати кошти на благодійний рахунок акції:
Студентський профспілковий комітет Львівського банківського інституту: 
Львівське обласне управління АТ «Ощадбанк»
ЄДРПОУ 20805384
МФО 325796
Рахунок 26002300205785
Призначення платежу – благодійний внесок на VII «Аукціон надій»
Нагадаємо, що «Аукціон надій» за шість років існування зібрав рекордну суму – близько 1,2 млн грн – та здійснив шість вагомих добрих справ, серед яких відновлення дерев’яної церкви у селі Кути на Львівщині, відкриття реабілітаційного кабінету у Харківському обласному спеціальному загальноосвітньому навчально–виховному закладі для дітей з вадами слуху, облаштовано перший в Україні Центр соціокультурної реабілітації незрячих у Львові, розпочато очищення русла ріки Вільшанка на Черкащині. 
Партнери акції: 
Міністерство освіти та науки, молоді та спорту України;
Проект Агентства США з міжнародного розвитку «Розвиток фінансового сектору» (FINREP).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *