ОСТАННІ НОВИНИ

Павлів відверто глузує з громади Львова, яка оплачує його роботу, - Хруставчук

|

Коментар директора департаменту містобудування Львівської міської ради Андрія Павліва щодо рішення про забудову Снопківського парку – це відверте глузування з громади та прикривання злочинних дій виконкому. Таку думку висловив голова Львівської обласної організації «Молоді регіони» Богдан Хруставчук. Повідомляє прес-служба ЛОО ВМГО «Молоді регіони».

У коментарі Андрій Павлів наголосив, що «на жаль, мусимо констатувати, що у вересні цього року почалось самочинне будівництво у «Снопківському» парку. Ми звертались у правоохоронні органи з цього приводу, але чіткої реакції не було. Для вирішення цієї ситуації було прийнято рішення розробити детальний план території забудови вул. Кримської, який би чітко окреслив межі парку».

Богдан Хруставчук не розуміє, кого підозрює під самочинним будівництвом у «Снопківському» парку пан Павлів. Які саме самочинні будівництва він має на увазі, чи то огорожу з металевого паркану, коло будинку 31-а на вул. Кримській. До речі, як вбачається з  картографічних матеріалів 1981 року, саме з цієї ділянки йде межа ділянок, що власне дозволена для будівництва і не входить у парк Снопківський. Чи то він має на увазі роботи, що розпочав, на виділеній саме у парковій зоні ділянці, ще й коло озера, депутат міської ради, який знаходиться в родинних зв’язках з мером Львова Андрій Білоус. Варто зазначити, що, зі слів мешканців, 15 листопада цього року почали проводитись і якісь роботи саме поруч з нібито власністю фірми «Бодекс», на закинутій нею підстанції. Люди вказують, що в цей день приїжджала спецтехніка, і почала активно завозити і переміщувати бетонні блоки коло підстанції.

«І справді, пан Павлів на схемі чітко окреслив межі парку, тільки в сторону його зменшення, не забувши про ділянки депутата Білоуса та двох екс-депутатів, які завбачливо включив у план забудови, незважаючи на те, що вони знаходяться в самому парку», – наголосив громадський діяч.

На прес-конференції, 4 грудня, Богдан Хруставчук розповів, що земельні ділянки у межах парку Снопківський виділені не лише Андрію Білоусу, але й депутатам міської ради минулого скликання Кадушкевичу В.Є. та Сосновському Т.М..

«Особи, яким виділені земельні ділянки в межах парку, у своїх доказах щодо законності виділених їм ділянок посилаються на ухвалу Львівської міської ради від 29.03.2001, № 1002 «Про затвердження меж парку «Снопківський»,згідно якої межі парку було змінено. Проте у п. 5 даної ухвали чітко вказано: «Ухвалу подати на затвердження обласної ради.». На скільки мені відомо, вона досі не затверджена Львівською обласною радою, а значить не є чинною. Відповідно, всі ухвали прийняті з посилання на ухвалу  № 1002 – нелегітимні. Тобто, землю колишнім депутатам та родичам мера у межах Снопківського парку виділяють незаконно, шляхом фальсифікації документів», – зазначив Богдан Хруставчук.

Він також розповів, що ні назва Рішення №737, ні текст Рішення, не містить жодного натяку на обмеження будівництва у парку. Мало того, до Рішення долучена схема з текстом розміщення детального плану території забудови на вул.Кримській. «Кожен новий коментар пана Павліва заслуговує на пильну увагу з боку правоохоронних органів, зокрема прокуратури. Адже, як відомо, окреслювати межу парку, не входить у компетенцію директора департаменту містобудування, в.о. начальника управління архітектури А. Павліва, а тим більше змінювати межі парку, які визначені ще у 1981 році, та затверджені 1984 році. Це вочевидь кримінально-каране діяння вчинене посадовою особою», – переконаний Богдан Хруставчук.

Окрім того, громадський діяч нагадав, що найперший коментар А.Павліва виданню «Львівська Пошта» 17.11.2012 року, містив версію, щодо товщини кулькової  ручки, що позначає межу парку і не містить жодної згадки про самочинне будівництво.

«Складається враження, що А.Павлів, сам не може визначитися, що саме його департамент креслив у схемі  до Рішення 737, і для чого саме воно приймалося з даним текстом, щодо забудови. А.Павлів, очевидно, або відверто глузує з громади Львова, яка оплачує його роботу та депутатів, яких він раз за разом вводить в оману,  або ж його професійні якості і знання не відповідають займаній посаді та повинні бути предметом реагування з боку правоохоронних органів», – наголосив Богдан Хруставчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *