ОСТАННІ НОВИНИ

На вихідні 22-23 грудня прилетіти до Львова можна за півціни

|

50% знижки на авіапереліт, проживання, харчування, покупки – такий подарунок робить Львів на Миколая мешканцям міста та туристам. Цьогоріч акція відбудеться вже вчетверте – 22-23 грудня. Очікують, що в акції візьме участь 40000 людей. Підтвердили свою участь вже 50 учасників: авіакомпанія «МАУ», готелі, хостели, заклади харчування, магазини, салони краси, турфірми, заклади відпочинку. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

До акції долучилася авіакомпанія «МАУ», відтак мешканці Києва, Донецька, Дніпропетровська, Одеси, Харкова, Сімферополя зможуть швидко і недорого прилетіти на вікенд до Львова.

«Вихідні у Львові за півціни» вже стали доброю та довгоочікуваною традицією. Традиційно ця акція є приуроченою до Свята Миколая. Акція дає можливість гостям приїхати до Львова, провести цікаве дозвілля всією родиною і  заплатити за це задоволення вдвічі менше. Ціни на період акції стають доступнішими не лише для туристів, а й для самих львів’ян, які отримують хорошу нагоду дізнатися більше про рідне місто на неординарних тематичних екскурсіях», – зазначає Ольга Качмар, координатор акції «Львів за півціни».

Така акція, як зазначають організатори, – чудова можливість і ще одна причина приїхати до Львова на вихідні. З кожним роком кількість туристів – учасників акції збільшується. Якщо у 2009 взяло участь 10000 осіб, в 2010 – 15000, то в 2011 – вже 30000.

«Ми цю акцію робимо не тільки як подарунок на Миколая, а й тому що у Львові взимку – низький туристичний сезон. Така акція – можливість привернути додаткову увагу для міста. Це практика європейських міст робити такі акції – пропонувати кращу ціну. Ми і ціну знижуємо, і робимо з цього такий подарунковий проект», – каже Надія Радіоненко, начальник управління туризму.           

Зазначимо, остання інформація з’являється в соціальній мережі (https://www.facebook.com/VihidniULvoviZaPivcini) в групі події українською та англійською мовами. Також до початку акції на закладах, які беруть учать розмістять спеціальні наклейки.

Перелік всіх учасників акції – lviv.travel

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *