ОСТАННІ НОВИНИ

Бродський заступився за «Криївку»

|

Держкомпідприємництва стане на захист мережі ресторанів !Fest (“Криївка”, “Гасова лямпа”, “Жідівська кнайпа”, “Лівий берег”, “Дім легенд”, “Львівська копальня кави” та ін.) у Львові, на закритті якої наполягає Львівська обласна державна адміністрація. Про це заявив голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський, передає кореспондент РБК-Україна.

“Я не бачу у них (Львівської облдержадміністрації) ніякої можливості на це якось вплинути, тому що усі регуляторні акти, які вони надаватимуть, вони повинні будуть з нами узгоджувати, а ми будемо проти. Ми будемо захищати бізнес”, – заявив Бродський.

Раніше повідомлялося, що управління охорони культурної спадщини Львівської обласної державної адміністрації вимагає закрити найбільшу у Львові мережу ресторанів !Fest, яку місцева влада звинувачує у незаконній забудові історичного центру міста, відсутності дозвільної документації на ресторани, пособництві поширенню наркотиків, а також неповазі до національних героїв.

Бродський зазначив, що сьогодні парламент у першому читанні прийняв законопроект, який дозволяє Держкомпідприємництву впливати на регуляторні документи не тільки адміністрацій районних та обласних рад, а також і місцевих рад “тому що вони, на жаль, всі діють за межами закону і приймають рішення, які завгодно … а ми проти цього і сподіваємося, що парламент наступного скликання (прийнявши остаточно цей закон) дасть нам можливість переглянути всі нормативні документи”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *