ОСТАННІ НОВИНИ

У Трускавці банк пограбували на грубі гроші

|

Зловмисники заволоділи великою сумою грошей у різних валютах – такий результат грабежу банку у Трускавці, який скоїли двоє невідомих чоловіків у вечері 3 грудня. Про це інформує ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області. Суму викраденого у повідомленні не вказано. Однак за даними джерел “Львівського порталу“, сума викраденого перевищує 100 тисяч гривень.

50-річна касирка одного із банківських відділень приблизно о сьомій вечора разом з охоронцем зачинила двері банківської установи. Здавши приміщення під охорону, співробітниця пішла на зупинку громадського транспорту.

Несподівано до неї підійшов невідомий чоловік та, погрожуючи розправою, змусив повернутись до приміщення банківської установи і відчинити двері. Коли касирка відчинила двері до них підійшов другий невідомий, який наказав зняти приміщення з охорони, що співробітниця банку і зробила.

Всередині будівлі один з чоловіків залишився у загальному коридорі, а інший наказав жінці йти до сейфу та видати усі гроші, які там зберігалися. Отримавши гроші чоловік двічі вдарив касирку кулаком у плечі, після чого обоє втекли. У приміщенні банку знаходились «тривожні кнопки»  виклику міліції, якими жінка не скористалася.

Зараз відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять розслідування, пошуки зловмисників тривають.

“Звертаємось до усіх небайдужих: якщо Ви маєте будь-яку інформацію про цей злочин, або стали очевидцем цієї події, просимо повідомити за номером 102 або у найближчий відділ міліції. Анонімність гарантуємо” – зазначено у повідомленні міліції.

Фото: Comments.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *