ОСТАННІ НОВИНИ

У цирку виявили незаконне використання понад 4 млн грн

|

Фахівці Держфінінспекції у Львівській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності ДП «Львівський державний цирк» виявили незаконне витрачання 4,1 млн грн. Контрольний захід тривав у період з 1 травня по 31 серпня цього року. Про це інформує пре-служба Державної фінансової інспекції України.

Зокрема, зайво витрачено 2,7 млн грн через незаконне встановлення 36-м працівникам цирку посадових окладів у подвійному розмірі. Відповідно ще понад 1 млн грн незаконно сплачено до державних цільових фондів як внески за виплаченими сумами з оплати праці.

Окрім того, проведені під час ревізії контрольні обміри виконаних робіт із капітального ремонту будівлі цирку виявили завищення їх обсягів.

Зокрема, субпідрядні організації завищили обсяги виконаних робіт з укладання сталевих водопровідних труб, монтажних та оздоблювальних робіт, що призвело до завищення їх вартості на суму понад 305 тис. грн.

За порушення законодавства з фінансових питань на п’ятьох посадових осіб цирку складено протоколи про адміністративне правопорушення. Матеріали ревізії передано до управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *