ОСТАННІ НОВИНИ

У листопаді «Львівводоканал» замінив 1,5 км аварійних водогонів

|

Комунальне підприємство «Львівводоканал» продовжує роботу щодо заміни аварійних водогонів та будинкових приєднань, використовуючи труби з полімерних матеріалів. Зокрема, ремонтні роботи тривають на вулицях Перекопська, Полтвяна, Берестяна, інформує прес-служба Львівської міськради.

Впродовж минулого місяця працівники водоканалу замінили 1,5 км аварійних ділянок водопроводів. Працівники служби каналізаційного господарства ліквідували 232 закупорки каналізаційних мереж, встановили 42 накривки колодязів, очистили 472 каналізаційних колодязів.

Після виконання ремонтних робіт відділ благоустрою ЛМКП «Львівводоканал» проводить відновлення дорожнього покриття та газонів. Станом на 3 грудня зареєстровано 22 адреси, які підлягають відновленню благоустрою. З них у Франківському районі – 3, у Залізничному – 1, у Шевченківському – 10, у Личаківському – 6, у Сихівському – 2 адреси.

«Нагадаємо, що підприємство обслуговує не лише міські водомережі, але водозабори та магістральні водогони, розташовані у Львівській області. Для стабільної подачі води у місто на водозаборах та насосних станціях ремонтують насосне та електрообладнання, стежать за якістю води. Ця щоденна кропітка праця слюсарів, електромонтерів, операторів і просто звичайних робітників забезпечує львів’ян цілодобовою водою», – розповідають у «Львівводоканалі».

На балансі ЛМКП «Львівводоканал» перебуває понад 1100 км міських розподільчих водопровідних мереж, 650 км магістральних водогонів, 60 км каналізаційних колекторів.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *