ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові працює Канцелярія Святого Миколая

|

У Львові розпочала роботу розпочала Канцелярія Святого Миколая, інформує прес-служба Львівської міської ради. Волонтери проекту виробляють святкові листівки, які даруватимуть відвідувачам Фабрики Святого Миколая з 12 до 17 грудня.

Для участі в акції зареєструвалися 750 волонтерів. Зараз у Канцелярії Святого Миколая вони роблять святкові листівки. Їхні роботи виставлять на Фабриці Святого Миколая. Туди усі охочі зможуть принести солодощі, канцтовари, іграшки, дитячі книжки, журнали та обміняти їх на святкову листівку на загадку про добру справу. Також зробити благодійний внесок для придбання подарунків для дітей з малозабезпечених сімей.

Волонтери акції  «Миколай про тебе не забуде» 18-19 грудня розноситимуть подарунки за адресами дітей із малозабезпечених сімей.

У неділю, 9 грудня, відбудеться святкова хода від Палацу мистецтв до Оперного театру, яка завершиться на площі Ринок. Виступатиме духовий оркестр Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного. Також участь у параді «Я допомагаю Миколаю!» візьмуть паркуристи та львівські школярі. Учні міських навчальних закладів біля Оперного театру танцюватимуть брейк-данс.

Усі небайдужі  та охочі допомогти дітям можуть звернутися в Оргкомітет акції «Миколай про тебе не забуде». Контакти: 032-247-29-09, 097-66-00-567.

Нагадаємо, торік  організаторам акції вдалось рознести подарунки для 3600 потребуючих дітей. До акції долучилось понад 700 волонтерів, серед яких учні старших класів та студенти. МГО «Академія Української Молоді» спільно із навчальними закладами та громадськими організаціями допомагає потребуючим дітям вже дванадцятий рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *