ОСТАННІ НОВИНИ

Парк Снопківський можуть забудувати колишні депутати міської ради

|

У парку Снопківський таки планують незаконну забудову. Таке переконання під час прес-конференції у прес-центрі ЛОДРТК, сьогодні, 4 грудня, висловив голова Львівської обласної організації ВМГО «Молоді регіони» Богдан Хруставчук, інформує прес-служба політика.

За його словами, 14 листопада, під час сесії Львівської міської ради, у той день, коли депутати отримали звернення від мешканців вулиці Кримської щодо незаконної забудови парку Снопківський, вони прийняли ухвалу № 1864, згідно якої виділили земельні ділянки парку депутату минулого скликання Кадушкевичу В.Є.

Громадській діяч наголосив, що п.Сосновському, власнику компанії «Комфортбуд», також 07.05.2010 року ухвалою № 3488, затверджено проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул.Кримській 31-А. Ця ділянка теж розташована у парку Снопківський.

Під час прес-конференції Богдан Хруставчук звернувся до прокурора Львівської області з вимогою здійснити перевірку щодо бездіяльності прокуратури м.Львова. За його словами, від прокуратури міста не було жодної реакції на незаконне рішення по Снопківському парку.

«Побачити злочинний намір у прийнятому виконкомом рішенні № 737 – це ж власне робота, перш за все, прокурора міста, а не області», – зазначив Б.Хруставчук.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *