ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали юну аферистку, яка обкрадала друзів

|

Оперативники відділу кримінальної міліції у справах дітей Дрогобицького МВ ГУМВС України у Львівській області затримали місцеву мешканку, яка обкрадала нових друзів. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Дівчина після святкування повноліття розпочала справжню злодійську кар’єру. Будучи комунікабельною, привітною та привабливою молода жінка без будь-яких труднощів знаходила нових знайомих, входила в довіру і зав’язувала дружбу. Згодом новим приятелям лиходійка розповідала «легенду» про непорозуміння та напружені відносини з батьками, які спонукали дівчину піти з дому.

У добре продуманому «розпачі» зловмисниця просила у знайомих допомоги. Стурбовані горем молодої дівчини нові друзі, що зважувались на благородні вчинки, потрапляли у пастку. Як тільки квартирантка поселялася у них, з квартири зникали дорогоцінні речі та коштовності.

Проживаючи у свого друга у місті Стебнику, злодюжка поцупила золоту каблучку вагою5 граміввартістю 2 500 гривень. Перебуваючи у подруги з Трускавця, зловмисниця позбавила її мобільного телефону, золотих сережок та одягу, загалом на суму 3600 гривень.

Наразі слідчими Дрогобицького міського відділу проводиться перевірка, на причетність дівчини до інших аналогічних крадіжок. Порушено кримінальну справу, проводиться досудове розслідування.  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *