ОСТАННІ НОВИНИ

Убивця-гвалтівник сидітиме 15 років

|

У Львові засудили на 15 років ув’язнення 28-річного молодика, який у 2003 році зґвалтував, а потім задушив 14-річну дівчинку-інваліда. Через кілька місяців чоловік скоїв аналогічне вбивство. Цього разу жертвою стала його колишня однокласниця. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Перша жертва була інвалідом дитинства. Вона ніколи не виходила з дому сама, спілкувалась лише зі знайомими. Про зникнення дівчинки повідомила її сестра, котра на вулиці знайшла куртку зниклої та зателефонувала до правоохоронців. Через декілька днів міліціонери знайшли труп дівчинки-інваліда.

Слідчих вразила велика кількість тілесних ушкоджень, що були на тілі дівчинки. Судово-медична експертиза встановила, що над нею жорстоко познущалися. Її побили, зґвалтували, а потім ще й задушили.

У розпорядженні слідства був зразок ДНК зловмисника, який отримали після огляду тіла вбитої. Рідні дівчини навіть не могли уявити, хто здатен на таку жорстокість. Тим паче, що їхня дитина з дитинства була хворою на ДЦП.

Під час розслідування кримінальної справи підозра впала на молодика, який відбував покарання за вчинення аналогічного злочину. Проаналізувавши два злочини – стало очевидним, що їх скоїла одна і та ж людина.

Спершу чоловіка допитали як свідка. Він розповів, що дівчина була його сусідкою, але вони майже не спілкувалися. Для підтвердження припущень, правоохоронці взяли у нього аналіз на ДНК, який порівняли з тим, що був в експертів. Згодом чоловіку замінили статус свідка на статус підозрюваного.

Досудовим слідством встановлено, що хлопець, всупереч волі неповнолітньої, привів її на подвір’я дитсадку, де наніс дівчинці тілесні ушкодження. Після цього він зґвалтував її та задушив. За ці злодіяння Апеляційний суд Львівської області засудив чоловіка до 15 років позбавлення волі.

 Фото: ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *