Стартував концертний тур Ніно Катамадзе & INSIGHT в Україні

|

Ніно Катамадзе & INSIGHT 1 грудня розпочали свій концертний тур по Україні з презентацією нового альбому «GREEN», інформують організатори.

Першими з українських міст відома співачка вже відвідала Донецьк та Запоріжжя, далі відбудуться концерти у Севастополі, Сімферополі, Львові, Миколаєві, Одесі, Харкові, Дніпропетровську і по завершенні туру –  Житомирі.

Пісні гурту змушують замислитись про вічність життя людини, думати, співчувати і сподіватися. Це розумна музика для поціновувачів серйозного мистецтва. Суть і сенс творчості колективу – проникнення в суть складних явищ життя.

«Коли я слухаю музику – будь-яку, – абсолютно забуваю, що сама співачка та музикант, – розповіла Ніно Катамадзе, – мені цікаво все, що звучить в світі, це допомагає знайти правильне слово в моїй музиці. Я відчуваю велику радість, коли можу ділитися своєю любов`ю, тобто моєю музикою. Ми шукаємо себе в інших напрямках, ритмах, а коли приходимо на репетиції, ми не говоримо собі, скільки, наприклад, треба приспівів, тому що емоція народжує форму. Ми не беремо вазу і не вирішуємо, скільки кольорів в неї можна поставити. Ми спочатку збираємо квіти, а потім знаходимо для них вазу».

Грузинські музиканти повернулися до більш зважених музичних форм, це енергія, звернена не назовні, а всередину.  В “Green” музиканти ворушать джазові традиції, дотепно полемізуючи зі стереотипами “розумного” джазу.

Публіка любить Ніно, насамперед, за здатність спуститися на найпримітивніший мелодійний рівень, за вміння вилити душу в простих, але щемливі ліричних мелодіях, що йдуть від грузинської музики, але доречних в будь-якій частині всесвіту.

Зауважимо, що Ніно Катамадзе & INSIGHT виступатимуть у Львові 10 грудня о 19:30 у Львівській опері (пр. Свободи, 28).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *