ОСТАННІ НОВИНИ

Уночі на вулицях Львова працювала снігоприбиральна техніка

|

Уночі вулиці Львова прибирали від снігу з допомогою піскосіїв та тракторів, інформує прес-служба Львівської міської ради. Вулиці міста також посипали піскосумішшю. Як розповіли голови районних адміністрацій, снігоприбиральна техніка працюватиме у черговому режимі і протягом дня.

«У нашому районі вночі працювало 4 піскосії та 1 трактор. Ми використали 52 кубометрів піскосуміші. В день машини працюватимуть в черговому режимі», – розповів голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський.

Як уточнив голова Франківської районної адміністрації Руслан Кандибор, у цьому районі вночі працювало 4 піскосії, використано 8 машин піскосуміші – це приблизно 50 кубометрів піскосуміші.

«В день машини працюватимуть у черговому режимі. Маємо 4 підмітальні машини, 3 трактори, 4 піскосії», – додав Руслан Кандибор.

У Шевченківському районі вночі працювали 4 машини, для посипання доріг використано 62 кубометри піскосуміші.

У Залізничному районі міста до прибирання вулиць від снігу вночі було залучено 4 піскосії, а в Сихівському – 7 одиниць снігоприбиральної техніки.

Нагадаємо, у Львові є 130 одиниць снігоприбиральної техніки: 85 одиниць прибиральної техніки, а також 45 одиниць для навантаження, вивезення снігу та навантаження піскосуміші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *