ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін може виділити 20-25 млн грн на дитяче "Євробачення-2013"

|

На проведення дитячого “Євробачення-2013” Кабінет міністрів України може виділити 20-25 млн грн. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив генеральний директор НТКУ “Перший національний” Єгор Бенкендорф, передає кореспондент РБК-Україна.

“Євробачення” обійдеться дешевше ніж минулого разу. В 2009 р. було виділено 37 млн грн. Я сподіваюся, що в 2013 р. виділять 20-25 млн грн”, – зазначив Бенкендорф.

Заступник директора НТКУ “Перший національний” Валід Арфуш повідомив, що сьогодні зранку на засіданні Кабміну було прийняте рішення про підтримку проведення дитячого “Євробачення” в Україні в наступному році. Арфуш зазначив, що Кабмін прийняв рішення про підтримку “проведення фіналу міжнародного конкурсу дитячого “Євробачення” в Україні і також погодився виділити кошти на його проведення, якщо його вирішать проводити в Україні”.

Арфуш додав, що “Перший національний” уже подав офіційну заявку на проведення дитячого пісенного конкурсу в Україні. Офіційна відповідь про те, де наступного року відбудеться дитяче “Євробачення” має надійти наступного тижня: “На сьогоднішній день, я не бачу причин, які би завадили провести у 2013 р. дитяче “Євробачення” в Україні”.

Нагадаємо, на цьогорічному дитячому конкурсі “Євробачення-2012”, який відбувся 1 грудня в Амстердамі, із піснею “Небо”перемогла українка Анастасія Петрик, яка отримала 138 балів. Продюсером переможниці був її батько Ігор Петрик, за професією водій, звукорежисером – Олександр Балабан, а сукню для виступу шила відомий український дизайнер Діана Дорожкіна.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *