ОСТАННІ НОВИНИ

За ремонт вулиці Коновальця ще не розрахувались

|

Відремонтовану вул. Коновальця відкрили для руху. Ремонт вулиці на ділянці від вул. Мельника до вул. Київської розпочався 10 серпня. Довжина відремонтованої ділянки – 405 м., ширина  – 7 м., площа тротуарів – 3273,2 м.кв. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Ми завершили ділянку дороги від вул. Київської до вул. Мельника. Тут повністю перекладена бруківка на проїжджій частині, також перекладені тротуари, частково викладена нова тротуарна плитка і замінені мережі, додатково влаштовано 37 оглядових каналізаційних люків, влаштовано405 мвелосипедної доріжки. Ремонт коштував 1,5 млн грн., кошти виділили з державного бюджету», – повідомив Руслан Кандибор, голова Франківської районної адміністрації. 

Вул. Коновальця входить у схему розвитку велоінфраструктури Львова. Тож окрім реконструкції дорожнього покриття та тротуарів, тут облаштували велодоріжку. 

«Велодоріжка на вул. Коновальця – ланка великої веломагістралі, яка сполучає центр міста з районами вул. Любінської і Кульпарківської. Я думаю, нею будуть дуже часто користуватися студенти, адже в майбутньому вона пройде через найбільші вищі навчальні заклади Львова. Велодоріжка тут облаштована як контрсмуга, навесні тут буде нанесено піктограму велосипеда, що повністю буде свідчити про її призначення», – розповів Олег Шмід, радник міського голови з питань розвитку велоінфраструктури.

На сьогоднішній день за роботи на вул. Коновальця є велика заборгованість, перераховано лише 700 тис грн. із потрібник 1,5 млн.  

«Вулицю укладали старою бруківкою, дорогу розширили на1 метрта влаштували велодоріжку. Єдине що, нам ще не заплатили за ці роботи. Казначейство не проплачує коштів уже близько 2 місяців. Це критична ситуація, адже працівникам не виплачена зарплата, не сплачені податки та кредити», – повідомила директор «ШРБУ-65» Леся Магера.

Фото: Львівський портал  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *