ОСТАННІ НОВИНИ

Українка погоріла з ізраїльським паспортом за 6 тис євро

|

У міжнародному пункті пропуску «Краківець» прикордонники затримали 60-річну громадянку України, яка намагалась незаконно виїхати з території України. Про це повідомляє прес-служба Мостиського прикордонного загону Західного регіонального управління ДПСУ.

Зокрема, прибувши у ПП «Краківець» жінка подала на паспортний контроль паспорт громадянки Ізраїлю. При першому огляді документу, у прикордонного наряду Мостиського загону виникли сумніви щодо його правдивості. Відтак, вони провели детальну перевірку паспортного документу громадянки Ізраїлю і за допомогою приладу технічного дослідження документів VSC5000 виявили ознаки часткової підробки, а саме заміну сторінки з даними пред’явника паспорту. Поверх оригіналу вказаної сторінки була нанесена ксерокопія з даними на громадянку Ізраїлю. Окрім цього, було виявлено відсутність підпису власника паспортного документу. В ході проведення співбесіди з’ясувалось, що громадянка України купила закордонний паспорт громадянки Ізраїлю, коли перебувала в Іспанії за 6000 євро. А причиною такого вчинку нібито було бажання легально працевлаштуватись в країнах Європейського Союзу.

Дану громадянку притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконно перетнути державний кордон України, а також за порушення режиму в пункті пропуску. Її подальшу долю буде вирішувати суд. Окрім того, скеровано повідомлення про виявлення кримінального правопорушення до Яворівського РВ УМВСУ у Львівській області, де відносно громадянки України буде прийняте правове рішення за ч.1, ч.4 ст.358 ККУ.

Фото: Львівський портал  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *