ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині майже 171 тисяча інвалідів

|

На Львівщині налічується приблизно 171 тисяча людей з особливими потребами,Ю інформує прес-служба Львівської ОДА. 

З ініціативи Львівської обласної асоціації інвалідів у жовтні цього року проведено Всеукраїнську конференцію на тему: „Шляхи попередження інвалідності в Україні та підвищення ефективності медичного забезпечення інвалідів відповідно до вимог Конвенції ООН про правам інвалідів”.

У березні 2012 року при Національному університеті „Львівська політехніка” відкрито Ресурсний центр інформаційних технологій для осіб з особливими потребами. Ініціаторами відкриття Ресурсного центру виступили Львівський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації „Українська спілка інвалідів – УСІ” та керівництво „Львівської політехніки”.

У Львівській області цьогоріч відзначатимуть День інвалідів 6 грудня в приміщенні Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької. В заході візьмуть участь представники громадських організацій інвалідів, керівництво облдержадміністрації, обласної ради, представники райдержадміністрацій та виконкомів міст обласного значення, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

У приміщенні театру буде розгорнуто виставку технічних засобів реабілітації виробництва Львівського казенного експериментального підприємства засобів пересування і протезування та творчих робіт, виготовлених особами з обмеженими можливостями.

Сьогодні у світі відзначають міжнародний день інвалідів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *