ОСТАННІ НОВИНИ

Черговий раунд переговорів щодо Придністров`я пройде у Львові

|

Наступний раунд переговорів з Придністровського врегулювання у форматі “5+2” (Молдова, Придністров`я, Україна, Росія, ОБСЄ, ЄС і США) відбудеться 2013 року у Львові.
Про це оголосив спецпредставник із заморожених конфліктів на період головування України в ОБСЄ Андрій Дещиця після останнього 2012 року раунду переговорів по Придністров`ю, що відбувся у Дубліні, передає власний кореспондент УКРІНФОРМу в Республіці Молдова.
“У зв`язку з майбутнім головуванням України в ОБСЄ, учасники переговорного процесу домовилися, що черговий раунд переговорів відбудеться у другій половині лютого 2013 року у Львові”, – зазначив під час відеоконференції посол.
Міністр у європейських справах Ірландії Люсінда Крейтон від імені діючого ірландського головування в ОБСЄ особливо підкреслила “досягнутий у процесі придністровського врегулювання прогрес, а також високий рівень взаємодії між Кишиневом і Тирасполем після поновлення у листопаді-грудні 2011 року переговорів по Придністров`ю”.
Як повідомляло агентство, переговори з придністровського врегулювання у форматі “5+2”, перервані 2006 року, поновилися 30 листопада – 1 грудня у Вільнюсі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *