ОСТАННІ НОВИНИ

Генконсульство Республіки Польща у Львові святкує 25-річний ювілей

|

 Генеральне Консульство Республіки Польща у Львові цьогоріч відзначає 25-річний ювілей з часу заснування у Львові польської консульської місії. Про це повідомляє прес-служба rонсульства.

З нагоди річниці заплановано ряд заходів та урочистостей, які триватимуть до закінчення ювілею, а саме до половини 2013 року.

Однією з найважливіших заходів є конференція «25-ліття польської консульської місії у Львові 1987-2012». Метою конференції є не лише презентація доробку польської консульської установи у Львові, але й обговорення певних аспектів найновіших польсько-українських відносин, а також ролі та значення міста Львова для наших суспільств та народів.  Конференція відбудеться 1-2 грудня 2012 р. Початок об 11.00  год. (1 грудня) у Львівській національній науковій бібліотеці ім. В. Стефаника (вул. Стефаника 2).

Довідка

У липні 1987 року у цьому місті розпочало роботу Консульське Агентство, започаткувавши історію присутності польських дипломатів в цьому винятковому для обох народів місті. Через шість років на заміну Агентству прийшло Генеральне Консульство РП у Львові, а першим Генеральним Консулом у Львові став Генрик Літвін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *