ОСТАННІ НОВИНИ

Лідери “Ворскли” з “Карпатами” не зіграють

|

Тренерський штаб полтавської «Ворскли» у гостьовому матчі 18-го туру чемпіонату України серед клубів Прем’єр-ліги з львівськими «Карпатами» не зможе розраховувати на двох своїх гравців – 29-річного захисника Арменда Даллку і 22-річного форварда Романа Безуса, футболістів національних збірних Албанії та України відповідно. Про це повідомляє Інформаційний центр ФК “Карпати” з посиланням на fpl.ua.
До Львова Арменд Даллку та Роман Безус, які є лідерами своєї команди, не приїдуть з одної і тої ж причини – перебір жовтих карток в іграх Прем’єр-ліги.
Що ж до «Карпат», то гра з «Ворсклою» стане останньою, в якій відбуває триматчеву дискваліфікацію боснійський півзахисник «левів» Семір Штіліч.
Нагадаємо, що свої останні матчі в національному чемпіонаті і «Карпати», і «Ворскла» програли. Львів’яни в Маріуполі поступилися тамтешньому «Іллічівцю» (0:2), а полтавчани на своєму полі зазнали мінімальної поразки (0:1) від луцької «Волині».
Поєдинок «Карпати» – «Ворскла» відбудеться у суботу, в перший день календарної зими, 1-го грудня, на полі львівського стадіону «Україна». Початок о 17:30. Пряма трансляція на телеканалі «2+2».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *