ОСТАННІ НОВИНИ

Студентів закликають зробити «перший кар’єрний крок» в Львівській міськраді

|

Програма  стажування «Перший кар’єрний крок»  розпочала цикл відкритих інформаційних лекцій вишами Львова. Метою таких заходів є інформування молоді про можливості та перспективи самореалізації спільно із командою Львівської міської ради. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема студенти «Львівської політехніки» вже мали змогу ближче познайомитись та поспілкуватись з можливостями самореалізації в органах місцевого самоврядування. «Організація подій  у такому форматі – це поштовх до майбутніх здобутків студентства. Наша мета – допомогти отримати необхідні  знання про можливості реалізації тим  людям, які не байдуже ставляться до розвитку самих себе та міста уже сьогодні. До організації подібних подій ми залучаємо найактивніших стажерів мерії, які є як учасниками, так і співорганізаторами цих зустрічей», – зазначає Галина Бордун, керівник програми стажування «Перший кар’єрний крок».

Найближча зустріч з представниками «Першого кар’єрного кроку» відбудеться 4 грудня у приміщенні навчального корпусу НУ «Львівська політехніка» за адресою: вул. Генерала Чупринки,130 о 14.00 годині. За детальною інформацією звертайтесь за тел.297 57 59.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *