ОСТАННІ НОВИНИ

Скрипаль Божик хоче встановити світовий рекорд

|

Під час двох виступів скрипаль-віртуоз Олександр Божик встановить світовий рекорд. Зафіксувати його приїдуть представники Книги рекордів України. Про це інформує прес-служба музиканта.

8 грудня на сцені Національного театру ім. М. Заньковецької відбудеться два шоу-концертами Олександра Божика «Чотири стихії».

У програмі виступу передбачено авторські композиції, класика у рок-звучанні, драйвовий фольк, зворушлива лірика.

Як зазначають організатори, під час сольних виступів Олександр Божик продемонструє публіці дві сторони своєї натури – професійного музиканта, який роками відточував свою майстерність, та яскравого шоумена, що демонструвати унікальні і видовищні «скрипкові трюки». «На рахунку» в Олександра Божика – чимало номерів, повторити які не здатен жоден музикант не тільки в Україні, а й у світі. Це – і гра на двох-трьох скрипках одночасно, і номер, під час якого на скрипці почергово перерізають струни допоки не залишається одна.

Крім того, під час сольного концерту «Чотири стихії» Олександр продемонструє глядачам новий унікальний номер, на який досі не зважувався ніхто з його колег ані в Україні, ані будь-де інде у світі. Цей рекорд під час концертів «Чотири стихії» зафіксують у Книзі рекордів України.

Також 8 грудня у концертах «Чотири стихії» зі скрипалем Олександром Божиком музикуватимуть струнний оркестр «Бравіссімо», рок-гурт «Божик Бенд», співачка Оксана Муха та піаністка Юлія Божик.

Фото: офіційний сайт музиканта 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *