ОСТАННІ НОВИНИ

ЦВК зареєструвала конституційну більшість нардепів

|

Центральна виборча комісія зареєструвала ще 45 народних депутатів довівши їх загальну кількість до 307, передає кореспондент УНН.

Зокрема, ЦВК зареєструвала 16 народних депутатів обраних за списками. Серед них 2 депутат від Партії регіонів, 10 від “Батьківщини” та 4 від ВО “Свобода”. Згідно з постановою, від Партії регіонів зокрема зареєстровано Станіслава Скубашевського, що балотувався за списком регіоналів під №14, від партії “Батьківщина” серед іншого зареєстровані Анатолій Гриценко, Тетяна Донець, В’ячеслав Кириленко.

Цією ж постановою ЦВК  зареєстрував 4 депутатів від партії “Свобода”. Серед них новообраний нардеп Анатолій Вітів, що балотувався за списком ВО “Свобода” під №6, та Олександр Мирний (№18).

Іншою постановою комісія зареєструвала 29 депутатів обраних за мажоритарними округами. Зокрема, ЦВК зареєструвала кандидата від Партії регіонів Юхим Звягільський, який переміг в окрузі №45 (Донецька область), новообраний депутат від партії “УДАР” В’ячеслав Кутовий, який переміг у скандальному виборчому окрузі № 95.

Також, комісія зареєструвала нардепа Ігоря Васюника, який переміг в окрузі №117 Львівщини. Аналогічне рішення було ухвалене стовно представника “Батьківщини” Романа Ілика, який виграв вибори в окрузі №121. Також, комісія зареєструвала серед іншого таких нардепів: Дмитра Добкіна, Віктора Тимошенка та Віталія Ярему.

Нагадаємо, 24 листопада Центральна виборча комісія зареєструвала вже 262 народних депутати. На засіданні в п`ятницю ЦВК зареєструвала 44 народних депутата, в тому числі 21 – за партійними списками і 23 – в одномандатних округах. Серед зареєстрованих опинився і Арсен Аваков.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *