ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра на Львівщині до +7

|

24 листопада в Києві хмарно з проясненнями, без опадів, уночі та вранці туман, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -3…-5 градусів, удень +2…+4 градуси. Про це повідомляє Гідрометеорологічний центр, передають «Українські новини».

На заході України хмарно, без істотних опадів, тільки в Закарпатті місцями невеликий дощ, вночі та вранці місцями туман, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі -1…+4 градуси, вдень +1…+6 градусів, у Закарпатті до +10 градусів.

У Карпатах без істотних опадів, температура вночі +1…-4 градуси, вдень -1…+4 градуси.

У Моршині без істотних опадів, температура вночі +2…+4 градуси, вдень +5…+7 градусів.

У Трускавці без істотних опадів, температура вночі +2…+4 градуси, вдень +5…+7 градусів.

У Сваляві місцями невеликий дощ, температура повітря вночі +2…+4 градуси, вдень +7…+9 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, без опадів, уночі та вранці місцями туман, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -1…-6 градусів, у Сумській області до -9 градусів, удень 0…+5 градусів.

У центрі України мінлива хмарність, без опадів, уночі та вранці місцями туман, вітер східний, 3-8 м/с. Температура вночі -2…-7 градусів, удень 0…+5 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі -2…-7 градусів, удень 0…+5 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі +1…-4 градуси, вдень +1…+6 градусів.

У Криму хмарно, місцями невеликий дощ, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +1…+7 градусів, удень +5…+10 градусів.

В Ялті місцями невеликий дощ, температура вночі +6…+8 градусів, удень +8…+10 градусів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *