ОСТАННІ НОВИНИ

Від нас вимагають податки, але при цьому арештовують майно та рахунки – Марко Ткачук

|

Компанія IDS Group Ukraine вживає всіх заходів для того, щоби зняти арешт на майно Моршинського заводу мінеральних вод «Оскар». Про це журналістам повідомив генеральний директор IDS Group Ukraine Марко Ткачук.

«Завод у Моршині працює, ми маємо для цього можливість. Нелогічно виходить – від нас вимагають податки, але при цьому арештовують рахунки та майно. Арешт Сихівського  суду залишається. Ми проводимо всі необхідні юридичні дії і пробуємо зняти цей арешт» – сказав він.

 За словами Ткачука, компанія платить всі податки в Україні і це податкове навантаження є одним із найбільших у всій харчовій галузі України. Але при цьому компанії висувають якісь надумані звинувачення в тому, що вона продає воду надто дешево.

«Це просто якась маячня , що ми задешево продаємо свій продукт. Знову ж таки у нас податкове навантаження найвище в галузі. Одне з найвищих у галузі виробництва продуктів харчування. Ми вважаємо ці звинувачення безпідставними. Лякає інше – якщо ти йдеш в суд і ми починаємо дискутувати і визначається, хто винен, а хто ні. Наразі ж ми не можемо себе захистити. Чому ми прийшли до обласної ради? Бо ми не відчуваємо можливості  захистити себе самі» – сказав гендиректор IDS Group Ukraine.

Водночас він не виключив, що такі дії правоохоронних та судових органів можуть бути пов’язані з процесом продажу заводу, але зазначив, що це лише припущення, для яких немає доказів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *