ОСТАННІ НОВИНИ

Відродження фашизму зацікавило хіба «Беркут»

|

Круглий стіл «Відродження фашизму в Україні», що його проводять у Львові представники партії «Русь єдина» та руху «Русскоє вєчє», не викликав жодної реакції у правих сил Львова. З четвертої години, на яку був анонсований цей захід у Російському культурному центрі у Львові, під стінами будівлі не було жодного представника бодай якоїсь із правих радикальних організацій.

Захід «зацікавив» хіба що представників правоохоронних органів. Навпроти будівлі центру стояв автобус з бійцями «Беркута» всередині, а біля самої будівлі регулярно марширував міліцейський патруль.

Ініціатори заходу вважають, що в ідеології партії «Свобода», котра пройшла до парламенту, закладено фашистську ідеологію, відтак це викликає «серйозні побоювання».

За словами лідера «Русского вєчє» Олександра Свістунова, круглий стіл пройходить у Львові саме з тієї причини, що «тут відбуваються справжні нацистські прояви і на цьому прикладі ми покажемо Сходу і Південно-сходу України, що не можна бути байдужими до проблеми фашизму». 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *