ОСТАННІ НОВИНИ

Мазурка ховатимуть під конвоєм міліції

|

Тіло Ярослава Мазурка, який вбив трьох охоронців ТРЦ «Караван», поховають сьогодні о 14:00 на Північному кладовищі в Києві під контролем правоохоронців

Тіло «Караванського стрілка», зараз готують в морзі до поховання, повідомляє «ТСН».

Зараз у моргу на Оранжерейній близько 10 родичів Мазурка, в тому числі й його дружина Людмила і журналісти. З моргу тіло повезуть відразу на кладовище.

Відзначимо, дружина Мазурка навідріз відмовилися спілкуватися з журналістами, і її буквально під руки затягли в будівлю моргу, щоб відгородити від камер. Однак, віддалений родич Мазурка розповів, що в їхній родині абсолютно ніхто не вірить в те, що в «Каравані» був Ярослав.

Відспівувати Ярослава перед похованням також не будуть. Родичі замовили окрему службу в церкві, на якій будуть молитися під час поховання.

Як повідомляли «Коментарі», 7 листопада в Сирецькому гаю в Києві було виявлено тіло чоловіка, схожого на Ярослава Мазурка. Його відбитки пальців збіглися зі слідами, залишеними вбивцею охоронців в «Каравані». Дружина «Караванського стрілка» Людмила Мазурок впізнала тіло.

Міністерство внутрішніх справ підтвердило, що за результатами експертизи ДНК тіло, знайдене в Сирецькому гаю, належить саме Мазурку.

Нагадаємо, 26 вересня в столичному ТРЦ «Караван» невідомий розстріляв чотирьох охоронців, троє з яких загинули на місці, а четвертий у важкому стані був доставлений у лікарню.

5 жовтня в МВС заявили, що встановили особу підозрюваного: ним виявився уродженець Львівської області Ярослав Мазурок 1974 року народження, який тривалий час проживав у Києві. Відеозапис розстрілу, зроблений камерами спостереження гіпермаркету, з´явився в інтернеті.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *