ОСТАННІ НОВИНИ

За тиждень безпеки на Львівщині наштрафували водіїв на 127 тис. гривень

|

За час проведення Тижня безпеки-2012 працівники Укртрансінспекції  провели 10 планових перевірок за місцем знаходження  суб’єктів господарювання та близько 30 позапланових перевірок, за результатами яких виносилися приписи та постанови. Про це повідомив начальник управління Укртрансінспекції  у Львівській області Євген Талоха, інформує прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Талоха також розповів, що в області  проведено рейдові перевірки більш як 844 транспортних засобів. 
За результатами виявлено 248 порушень законодавства про автомобільний транспорт, про що складено 243 акти. Винесено 145 постанов про застосування фінансових санкцій на загальну суму 126 650 гривень, що перераховані до державного бюджету.

Винесено 182 приписи щодо усунення виявлених порушень.

Також за цей період розглянуто 70 скарг  за зверненнями громадян. Винесено 38 постанов до застосування  перевізників фінансових санкцій. Крім того, здійснено 31 перевірка ліцензійних умов, за результатами яких анульовано 11 ліцензій та винесено 8 розпоряджень про усунення порушень, зафіксованих при перевірках. 
«Головна мета Тижня з безпеки-2012 – це профілактика та інформованість учасників руху пішохід – пассажир – водій – керівник транспортного засобу, для того щоби попередити можливі порушення з їх боку, особливо у важких погодніх умовах осінньо-зимового періоду», – наголосив Талоха.

Він додав, що в рамках проведення Тижня та місячника з безпеки дорожнього року спільно з Державними адміністраціями в районах, органами ДАІ, Службою автомобільних доріг, громадськими об’єднаннями проведено наради, круглі столи з перевізниками різних форм власності  з питань підвищення безпеки руху у Львівській області в осінньо-зимовий період.

Також у області виготовлено  та розповсюджено Пам’ятки для водіїв та пасажирів в осінньо-зимовий  період. 
Крім того, за словами Талохи, на Львівщині проведено спеціальні заняття для водійського складу на тему «Особливості керування автобусом у важких дорожніх умовах. Попередження небезпечних дорожньо-транспортних ситуацій», а також проведено перевірку на наявність необхідної кількості автобусів на маршрутах, своєчасного їх надання для посадки пасажирів; справності в транспортних засобах обігрівальних приладів, засобів освітлення, наявності протекторів шин, що дозволяють експлуатувати транспортні засоби в осінньо-зимовий період.

«Ми також провели додаткові  інструктажі з водіями стосовно роботи в осінньо-зимовий період», – повідомив Талоха.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *