ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура Львова сприяє поновленню прав працівника ТзОВ «Онур»

|

Органами прокуратури Львова вжито заходів на поновлення прав колишнього працівника ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл». Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Львова.

Прокуратура міста спростовує інформацію, подану в деяких ЗМІ щодо бездіяльності прокуратури Шевченківського району м.Львова при розгляді скарг громадянина, які стосувалися порушень законодавства про працю у ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл».

Слід зазначити, що прокуратурою району вжито відповідних заходів для поновлення законних прав згаданого скаржника та притягнення винних осіб до відповідальності.

Зокрема, за матеріалами прокурорської перевірки 12 жовтня поточного року Шевченківським райвідділом міліції порушено кримінальну справу за фактом підроблення відомостей про виплату заробітної плати вказаному громадянину (ч.3 ст.358 КК України). На даний час досудове слідство триває.

Крім цього, прокуратурою Шевченківського району Львова здійснено вступ у справу за позовом останнього до ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл» про стягнення заборгованості із заробітної плати, компенсацій та моральної шкоди. Зазначена справа перебуває на розгляді у Шевченківському районному суді міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *