ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам допоможуть вирішити конфліктні ситуації

|

Балінтовська  група, міжнародно визнана форма  розв’язання конфліктних ситуацій, зпроршує львів’ян. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Участь в групі  Балінта дозволить усвідомити та відчути приховані аспекти конфлікту, покращити навики комунікації, розвинути  емоційну компетентність, запобігти подальшій ескалації та розробити конструктивні шляхи виходу із конфлікту.

До участі запрошуються: спеціалісти всіх професій та напрямків  роботи, у яких використовуються міжособистісна комунікація та виникають між персональні конфлікти: психологи, психотерапевти, соціальні працівники менеджери, НR-менеджери, журналісти, юристи, – без обмежень досвіду роботи чи професійного досвіду.

«Група Балінта –  це можливість дослідити взаємодію  між двома людьми, проаналізувати причину конфліктів між особистостями та навчитись, як з цих конфліктів виходити. Така група корисна, перш за все, тим, хто часто знаходиться в зонах конфлікту. А в сучасному світі – це майже кожен», – розповів менеджер Української спілки психотерапевтів Андрій Сидоренко.

Група працюватиме щочетверга з 19.00 до 20.30 год за адресою: вул. Кастелівка, 8 (поворот з вулиці Сахарова, 22). Дізнатись більше можна за тел. 097-911-47-79.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *