ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили підрозділ американського виробника автопроводів

|

6 листопада перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Богдан Матолич взяв участь в офіційному відкритті підприємства ЦВГ-Україна у Львові. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА. Також у заході взяли  участь президент концерну ЦВГ Кевін Фрейлі, міський голова міста Львова Андрій Садовий, генеральний консул Республіки Чехія Давід Павліта, в.о. голови Сихівської районної адміністрації Павло Крупський, директор Львівського міського центру зайнятості Олег Рісний, президент Львівської торгово-промислової палати Дмитро Афтанас.

Українське підприємство виготовляє на основі давальницької сировини джгути проводів для автомобільних заводів Чехії.На сьогоднішній день на підприємстві працює близько 200 осіб. Згідно плану на 2013 рік компанія збільшить кількість робочих місць до 800 осіб.Витрати з перенесення виробництва до Львова оцінюються в  1,2-1,4 млн. дол. США.У Львові на підприємстві планують виробляти кабельні мережі для легкових автомобілів. Контракт, укладений у листопаді 2010 року, передбачає забезпечення Skoda Auto кабельно-провідниковою продукцією, котра буде використовуватися в дверях, сидіннях, бамперах і паркувальних датчиках легкових автомобілів Skoda.

В даний час ЦВГ поставляє аналогічні продукти для виробництва позашляховика Skoda Yeti і Superb.Американська компанія Commercial Vehicle Group (ЦВГ) – провідний постачальник інтегрованих систем для комерційного автотранспорту, включаючи автомобілі великої вантажопідйомності, будівельної та сільськогосподарської автомобільної техніки, а також спеціальний і військовий автотранспорт.

Компанія ЦВГ працює в Північній Америці, Європі та Азії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *